Når man har Marfan Syndrom, men IKKE har fået Marfan diagnosen, lever man lykkeligt og uvidende om at man faktisk kan være i fare!
Blandt andet derfor er februar den måned som internationalt er dedikeret til at gøre opmærksom på Marfan Syndrom.
Ligeså snart man bliver bevidst om at have Marfan Syndrom, kan man få den behandling som man har brug for og man kan forbedre og forlænge sit liv.

Den bedste måde at skabe opmærksomhed er igennem jer, vores medlemmer og vores frivillige i foreningen. Gennem de kredse som du bevæger dig i af familie medlemmer, venner, kolleger, og naboer, og kombineret med din viden om sygdommen og med dine personlige erfaringer, er du den bedste ambassadør til at gøre opmærksom på at der findes noget der hedder Marfan Syndrom.

Statistisk set er 1 person ud af et sted mellem 5000 og 10000 mennesker ramt af Marfan Syndrom. I Danmark bør der derfor være et sted mellem 500 og 1100 mennesker med Marfan Syndrom. Så mange har vi langt fra kendskab til i landsforeningen.

Det som du kan gøre er at dele dette opslag på Facebook. Eller du kan slå dit eget opslag op om Marfan Syndrom. Del også gerne et link til landsforeningens hjemmeside om hvilke symptomer man skal være opmærksom på : https://marfan.dk/symptomer/

Tak for din hjælp med at nå ud til alle dem som lever lykkeligt uvidende, men farligt, med Marfan Syndrom.